Jak wybrać najlepsze nawozy dolistne?

Najważniejsze w nawozach dolistnych są:
• rodzaj i forma pierwiastków
• czynniki kompleksujące – chelat
• zawartość mikroelementów w zalecanej dawce produktu na hektar
Te wszystkie elementy spełniają nawozy dolistne oferowane przez PROCAM, innowacyjność i najwyższą jakość zapewnia producent nawozów firma ADOB.

Prezentujemy naszą publikację
„7 sposobów jak wybrać najlepsze nawozy dolistne?”

WYPEŁNIJ FORMULARZ I ODBIERZ DARMOWEGO E-BOOKA!

 

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez PROCAM Polska sp. z o.o. z siedzibą w Gdańsku przy ulicy Nowy Świat 42/44 [PROCAM] (administrator danych osobowych) oraz podmiotom przetwarzającym na zlecenie administratora tj. dostawcom usług IT, moich danych osobowych w zakresie podanym w formularzu tj. imię i nazwisko, adres mailowy oraz danych dot. powierzchni gospodarstwa, w celu uzyskania dostępu do darmowych publikacji zamieszczonych na stronie www.procam.pl

Wyrażam zgodę na wysyłanie przez PROCAM Polska sp. z o.o. z siedzibą w Gdańsku przy ulicy Nowy Świat 42/44 [PROCAM] na adres mailowy podany w formularzu wiadomości e-mailowych zawierających informacje o treści marketingowej i reklamowej, w tym informacje dotyczące oferty handlowej PROCAM oraz informacji fitosanitarnych i innych wiadomości związanych z agrotechniką.

 

 

 

Nawóz typu NPK, przeznaczony do nawożenia dolistnego, o wysokiej zawartości łatwo przyswajalnego fosforu. Zawierający w swoi składzie również azot, potas i mikroelementy w formie chelatów EDTA.

 

 

Mikrogranulowy nawóz mikroelementowy
Mieszanka magnezu, siarki oraz mikroskładników pokarmowych: manganu, molibdenu i cynku całkowicie rozpuszczalnych w wodzie. Mangan i cynk zostały całkowicie schelatowane przez EDTA, co czyni ten nawóz jednym z najlepszych pod kątem jakości na rynku.

 

 

Płynny nawóz mikroskładnikowy
Maksymalnie napakowany najwyższym mikroelementami: Aż 20 gram miedzi, 68 gram manganu, 28 gram cynku i ponad 4 gram molibdenu w jednym litrze! Do zastosowania w głównych uprawach polowych. Mangan, cynk i miedź – schelatowane.