Zapraszamy na relacje “Od pola do stołu w uprawie ziemniaka – czas na wykopki!” 20 września 2021 Kolejny odcinek z cyklu „Od pola do stołu w uprawie ziemniaka ” poświęcony wykopkom ziemniaka jadalnego. Na przykładzie gospodarstwa Agnieszki Tołłoczko ze Szkotowa k. Nidzicy dowiemy się jaki był plon bulw w tym niezwykle trudnym roku.Zapraszamy na relacje oraz do kontaktu z Doradcami PROCAM. Pozostałe aktualności Komunikat Warzywniczy 12.03.202 więcej... Dni otwarte Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego – szkolenie PROCAM więcej... Szkolenie Agronomiczne w Zajączkowie k. Słupska więcej... KOLOROWE ŻYCZENIA DLA PAŃ Z OKAZJI DNIA KOBIET OD DORADCÓW PROCAM GARDEN I DR BACILLUSA więcej... Szkolenie agronomiczne w Nowym Mieście nad Wartą więcej... Jarosław Peczka nowym udziałowcem PROCAM Polska Sp. z o.o. więcej... SZKOLENIE AGRONOMICZNE PROCAM – WIOSNA 2024 w miejscowości Malanów więcej... PROCAM Alert z plantacji rzepaku Bachus – monitorowanie szkodników więcej... Szkolenie Agronomiczne PROCAM – Wiosna 2024 w Smyczynie. więcej...