Zapraszamy na relacje “Od pola do stołu w uprawie ziemniaka – czas na wykopki!” 20 września 2021 Kolejny odcinek z cyklu „Od pola do stołu w uprawie ziemniaka ” poświęcony wykopkom ziemniaka jadalnego. Na przykładzie gospodarstwa Agnieszki Tołłoczko ze Szkotowa k. Nidzicy dowiemy się jaki był plon bulw w tym niezwykle trudnym roku.Zapraszamy na relacje oraz do kontaktu z Doradcami PROCAM. Pozostałe aktualności ŻYCZYMY SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH więcej... Zagrożenia i zabiegi w sadzie – Audycja 5 Minut Dla Sadownika I Rolnika więcej... Managerowie Procam UK odwiedzili laboratorium BIO-GEN więcej... Nowy Magazyn oraz Biuro Oddziału PROCAM CIECHANÓW więcej... Zawód Agronom na Targach Pracy SGGW w Warszawie więcej... Europejskie Forum Rolnicze w Jasionce więcej... Podsumowanie sezonu 2023 w sadownictwie – Audycja 5 Minut Dla Sadownika I Rolnika więcej... PROCAM uczestniczył w konferencji “Truskawkowe Trendy” zorganizowanej przez PODR w Lubaniu więcej... Prace w sadach i jagodnikach – Audycja 5 Minut Dla Sadownika I Rolnika więcej...